Universal Robots

Vi er opptatt av smarte og fremtidsrettede løsninger som gagner våre kunder.

En robot kan i mange tilfeller frigjøre kapasitet på din arbeidsplass. Som forhandler av Universal Robots hjelper vi deg å komme i gang med en god, elektrisk samarbeidspartner som kan være med på å forenkle din hverdag. Les mer under, eller klikk deg inn på Universal Robots sine nettsider.

Universal Robots

en god samarbeidspartner


Effektiviser din arbeidsplass med innovative og brukervennlige løsninger

Robotene arbeider side ved side med mennesker – helt uten deksel. Det er mange fordeler ved slike roboter. Ikke bare kan du frigjøre kapasitet på din arbeidsplass, men også effektivisere arbeidet som gjøres. Behovet for vedlikehold er svært lite og programmering av robotene er enkel. Ekstern hjelp er sjelden nødvendig, men selvfølgelig noe vi kan bistå med. Alt i alt gir dette lave investerings-, og driftskostnader.

På Buind ønsker vi å hjelpe deg til en god opplevelse når du tar viktige beslutninger, slik som å investere i en robot. Vi tilbyr rådgivning for valg av størrelse på robot, forslag og produksjon av verktøy for å gjøre din nye samarbeidspartner best egnet for de oppgavene du ser behov for.

For å sikre at våre kunder får en rask og god effekt av sin investering, inkluderer vi én dags utdanning ved kjøp av robot.

I våre lokaler på Hensmoen har vi et show room, der vi demonstrerer UR sine roboter.

VÅRE MASKINER

Vi er ikke langt unna

HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Ta kontakt i dag